Saya Memerlukan Individu Yang Ingin
Menjana Pendapatan Sampingan 5 angka
Sebulan Secara Offline ataupun
Online..

Sebelum saya memperkenalkan apakah bisnes yang ingin saya tawarkan kepada anda, mungkin ini merupakan laman web yang ke beratus kali pernah anda jumpa yang menawarkan peluang buat duit secara online mahupun secara offline.
Walau bagaimanapun, berikan saya masa 3 minit untuk memperkenalkan satu bisnes yang mudah untuk anda ikuti. Mungkin segala belenggu kemiskinan, penghalang kejayaan serta sekatan kebebasan kewangan anda akan direalisasikan melalui sistem ini.


Mengapa Mesti Ads4Bucks??

Anda tidak perlu MENJUAL PRODUK, tidak perlu YURAN/CAJ BULANAN, tidak perlu MANTAIN BELIAN PERIBADI dan yang penting sistem ini MURAH untuk anda sertai

HANYA RM170 !!!

Anda tidak akan jatuh MUFLIS dengan hanya bermodalkan RM170 tetapi jika anda tidak mencuba anda tergolong dalam 98% masyarakat Malaysia yang tidak mahu mengeluarkan duit untuk memajukan DIRI.


Sekiranya ANDA menyertai program ini, selain peluang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan...... anda akan memperoleh

# BONUS 1 - Kad Bio-Energy ( RM200 )


Kad Bio Energy merupakan sebuah kad yang dapat membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan anda. Dengan menggunakan nano teknologi, kad ini mengandungi serbuk bio seramik yang menghasilkan Far Infra Ray (FIR). Berikut ialah kelebihan-kelebihan Kad Bio Energy :
  • Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
  • Meringankan stress serta kelesuan badan.
  • Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
  • Efektif untuk membunuh bakteria.
  • Mengaktifkan molekul air minuman.
  • Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
  • Menghilangkan bau yang kurang enak.
  • Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
  • Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
  • Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

# BONUS 2 - BLOG & SUB-DOMAIN ( RM100 )


Anda boleh menjadikan blog ini sebagai blog peribadi anda. Secara tidak langsung anda boleh mempromosikan perniagaan ini pada blog anda. Saya akan menunjuk ajar cara untuk anda membangunkan blog ini.


# BONUS 3 - SISTEM SMS BLASTER ( RM300-RM1000 )


'Sistem SMS Blaster' ini digunakan untuk menghantar satu mesej kepada beribu-ribu nombor. Ia merupakan sebuah medium atau tool pemasaran yang sangat efektif dalam sesebuah perniagaan. Sistem ini juga digunakan oleh syarikat telekomunikasi dalam negara seperti Celcom, Maxis dan Digi.


# BONUS 4 - PENGIKLANAN PERCUMA ( RM50-RM100 )


Sistem ini diberi percuma setelah menjadi ahli Ads4bucks! Anda dapat mengiklan di sini tanpa had direktori. Beriklanlah sebanyak mana pun direktori yang anda ingini! Beriklanlah apa sahaja produk yang anda inginkan.


Saya yakin anda pasti teruja dengan tawaran produk yang bakal anda peroleh apabila menyertai kami. Hanya dengan bermodalkan RM170 untuk GOLD PLAN anda memperoleh produk-produk yang bernilai RIBUAN ringgit.

Bagaimana pula dengan
pulangan pendapatan jika anda mempromosikan bisnes ini kepada rakan-rakan anda, jiran-jiran anda, kenalan internet anda, saudara-mara anda atau sesiapa sahaja di seluruh dunia.

# MARKETING PLAN - GOLD PLAN

BONUS 1 - DIRECT SPONSOR ( RM33 ) : A1 X B1 X C1 = RM99.00

BONUS 2 - LEVELING ( RM45.00 + RM24.00 ) : A1 + B1 + C1 = RM69.00

BONUS 3 - PAIRING BONUS ( RM20.00 ) : RM20 X 2 Pair = RM40.00

BONUS 4 - DATA ENTRY RM10 X 3 : RM30.00

TOTAL = RM238.00

( Pendapatan Sehari jika anda membuat 3 tajaan )


Harapan saya semoga tindakan anda hari ini membuahkan sesuatu yang bernilai sebagaimana yang anda impikan selama ini !!!

BERMINAT CALL/SMS:0145151242 ATAU 0129616931 DAT
http://datrich001.blogspot.com

ym:asen_kamen@yahoo.com
website rasmi http://ads4bucks.com/malaysiaPosted by DAT_UNSTOPPABLE

0 comments:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates